Kritisch Panel Delft

Iedereen kan hier zijn/haar commentaar kwijt over een aantal zaken die mensen met een beperking in Delft ondervinden. Deze weblog is een partikulier iniatief. Kies bij het commentaar geven tussen "Other" of "Anonymus". Alleen smaad en zware beschuldigen op de persoon zullen worden verwijderd. Het is nog niet mogelijk om direct een foto te plaatsen, stuur een mail met de foto dan zal de webmaster deze plaatsen. kritischpaneldelft@hotmail.com

09 december 2007

IJspret voor iedereen???

Bent U ook naar de opening van de ijsbaan geweest? De vraag die de webmaster in deze heeft is of U ook zo genoten heeft? De wethouder Rensen in ieder geval ......... Waarschijnlijk wel,want hij was in ieder geval niet alleen en had veel vrienden meegenomen. Vrienden op twee en vier benen. De ijsbaan was direct gevuld.
Heeft U ook gezien dat die vriendjes in gesprek gingen met bepaalde mensen? De webmaster hoorde zo'n vriendje tegen iemand zeggen dat hij maar beter weg kon gaan en in ieder geval niet met een ander aanwezige mocht praten, ook niet de gezellige horecagelegenheden in. Vreemd. De IJsbaan is toch openbaar? Maar men heeft dat netjes gedaan om de ijspret niet voor anderen te bederven. Netjes gingen de niet welkomen op de hoek Beestenmarkt Burgwal verder staan praten met velen omstanders, opvallend was dat er een persoon in een elektrische rolstoel zat, de andere persoon was meen ik iemand vanuit de politiek! Verder leken al die anderen vriendjes wel doof. Ze hadden allemaal oordopjes of zo iets in. Misschien dat de NVVS of de gemeente zo vriendelijk was geweest om van die enorme hoeveelheid subsidie een ringleiding daar aan te leggen.
Waarom werd de ijsbaan zo in de gaten gehouden door de mannen met dopjes of zoiets in de oren en hond(en), Hoezo? Is dat ijs alleen dan bestemd voor de wethouder en zijn vriendjes? Dus niet voor iedereen?

6 Comments:

Anonymous Anoniem schreef ...

Misschien heeft de gemeente wel die ijsbaan betaald? Of zwaar gesubsidieerd? Kijk dan is het inderdaad een ijsbaan van en voor de gemeente. Is het de wethouder die getekend heeft voor de betaling,dan is het ZIJN ijsbaan. Dat is toch logisch? Dan bepaald hij wie er gebruik van mag maken. Dan heeft hij toch veel mensen met van die dopjes nodig om anderen van de baan te houden.
Wat is daar mis mee? Mag de wethouder niet ook eens een verzetje hebben? Het is toch ook maar een dood gewoon mens?

09 december, 2007 07:36  
Anonymous Anoniem schreef ...

Mijn persoonlijke mening is dat het niet zo zeer met de ijsbaan zelf te maken heeft. De wethouder en al zijn anderen kornuiten worden toch steeds beveiligt, en dan worden het tevens je vrienden. Blijkbaar geen schoon geweten. Maar wat opvallend is dat men graag kwetsbaren of de eerlijke mens in de stad Delft wil pakken. Zo ook die avond, heb het verhaal vernomen. Was werkelijk niets aan de hand. Het is begonnen met een aardige heer die wilde men niet in gelegenheden toelaten. Een persoon in een rolstoel is gaan vragen wat er aan de hand was. Het antwoord is te raden. Daarna ging men praten (op de straat) en kwamen er mensen om heen, het was een goed verhaal wat deze 2 mensen zeiden. Hoe men gedroeg was zeer netjes en niet aanstootgevend. Daarom begrijp ik die bewaking in Delft maar niet. Eigenlijk doet de gewone man, burger, niets maar de zgn. regeerders laten zich bewaken. Dan zit je denk ik zelf goed fout. Of men was uiteindelijk toch die ringleidingen aan het testen dat kan ook natuurlijk ook. Men wordt in deze stad wel wat paranoide om soms slechter te denken dan de relaiteit is en was! gelof ik dit zelf? NEE. Waarom al die onzinnige shows dan toch. wij burgers begrijpen er werkelijk niets meer van.

09 december, 2007 13:20  
Anonymous Anoniem schreef ...

Laat ik het nu eens niet eens zijn met de vorige schrijver. Het is wel terdege de wethouder die verantwoordelijk is voor de ijsbaan. Welzijn, cultuur en dan ook een ijsbaan die daar onder valt zit in zijn portefeuille. Daarom begrijp ik wel dat men sommige lieden niet in de buurt van de ijsbaan willen hebben. Zal nog wat worden als er een vliegtuig in december rond de Kerst gaat landen te Schiphol. Komen wat passagiers naar Delft, dan komt zeker de CIA en of FBI. Hoewel dat denk ik niet want als men iemand weer neer wil knuppelen wordt men wel bij de grens gegrepen en is de ijspret voorbij. Maar de vraag is dan ook willen en kunnen deze passagiers mensen neerknuppelen? Zoals ook het gerucht dat een gehandicapte vrouw haar man zwaar mishandeld. Of een raadslid denkt dat hij een spook ziet bij het stadhuis (speel je, want dan kan de`r toestemming gegeven worden beveiliging in te gaan huren!! doordenker). Zo kunnen we wel even door gaan. Daarom begrijp ik toch nog steeds wel dat men niet een ieder op de ijsbaan kan toelaten. Om de ijspret kompleet te maken hebben we nog een verzonnen vals raport (en). Ook daarom zijn er vrienden en viervoeters van de gemeente zeer nodig, zeer terecht van de gemeenteraad en wethouder Rensen om deze in te schakelen. Ben pro in beveiligen. Nu nog wat meer camera`s, Brother Watching You, en we zijn Top beveiligd deze winter, mag de ijspret toch niet drukken.

09 december, 2007 15:26  
Anonymous Anoniem schreef ...

Dat is nog eens handig.
Je rijdt een scheve schaats. maar zonder ijs is dat niet mogelijk of eenvoudig. Dan besluit je om van de belastingcenten (centen van anderen)een mooie ijsbaan aan te leggen. Nu kan je een scheve schaats rijden. Maar Oh, wat een pech. Nu dreigt de ruimte weg te zijn, omdat er veel mensen op willen. Niet getreurt. Die scheve schaats ZAL je gaan rijden. Dus huur je, wederom van de belastingcenten, veel mensen in die burgers wegjagen en de baan voor je vrij houden. Dan blijkt dat die mensen niet voldoende zijn en neemjeook nog viervoeters mee. Handig, die kan je eventueel voorje schaats spannen. Zo zie jemaar. Als de wethouder iets in zijn hoofd heeft, gebeurd dat ook. Veel mensen om hem heenom hem op de shceve schaats te houden, vieroeters om van hem af te bijten en veel ijs voor de pret.
Wat een lol hadden we, bij de opening.

10 december, 2007 06:43  
Anonymous Anoniem schreef ...

IJspret voor iedereen? Nee,wel belastingen voor iedereen. Ik betaal belasting en kan niet meedoen met de ijspret. Ook niet met het gratis openbaar vervoer.
Wanneer gaat de wethouder R, nu eens een opdracht aan de TU en TNO geven om iets te verzinnen zodat mensen in een rolstoel ook van de ijsbaan kunnen genieten?
De wethouder geeft bakken geld uit. Kijk maar eens naar al die vriendjes die om hem heen lopen, hem verdedigen, meede ijsbaan op gaan. Zij wel. Vorig jaar werd ik ook bedreigd.Ja, echt en dat omdat ik iets lelijks over een belangenvereneging had gezegd en iets positief over 2 mensen. Ik heb dat bij de gemeente gemeld. Maar denk je dat ze mij gaan beschermen? Nee, het advies van de ambtenaar was;"U moet zich er ook gewoon buiten houden. De huidige OGD doet zijn stinkende best. Dus als U leuke dingen over hen zegt, gebeurd er gewoon niets."
Dan vraag ik je.
De wethouder voelt zich bedreigd en wordt beschermd en ik, arme burger van Delft mag alleen betalen en laat men gevaar lopen.
Het is wel eerlijk verdeeld.?
En dan hoorde ik laatst dat er iemand uit het buitenland is gekomen met een soort hamer in de handtas en dat er iemand is neergeslagen. Lekker veilig he?

11 december, 2007 15:10  
Anonymous Anoniem schreef ...

"Meuleman in het blauw. Meuleman in het oranje, Meuleman in het rood, eens zal je toch kleur moeten kiezen" Aad Bonthuis. beide van Stadsbelangen.
Is dit niet vreemd voor iemand die deze partij zelf heeft opgerichtom zulke dingen over de voorzitter te zeggen? Die zelf wethouder in Delft is geweest en DMZ heeft proberen schoon te vegen? Maar de lengte niet kreeg. Die stadsprins is geweest, een aantal zeer goede dingen heeft gedaan voor de stad, maar werd uitgelachen en beklad?
Zo'n uitspraak over je eigen partij???? Saar zet je dit niet tot nadenken? En jij wilt nog steeds hardop zeggen dat jij/jullie zoveel voor ons doen? Het beste met ons voor hebben? Welke kleur heb je dan gekozen? Dezelfde als bij de mantelzorgers? Bij de vrouwen in de bijstand? Doe je ogen open en denk een na inplaats van als een kip........ achter iemand aan te lopen in de hoop dat je er zelf beter van blijft. Ja, dat geld van die raad kan je niet missen, dat weet ik. Het aanzien van mensen kan je ook niet missen,ook dat weten we. Maar is dit wel eerlijk tegenover degene die jou hebben gekozen?

25 april, 2008 08:03  

Een reactie posten

<< Home