Kritisch Panel Delft

Iedereen kan hier zijn/haar commentaar kwijt over een aantal zaken die mensen met een beperking in Delft ondervinden. Deze weblog is een partikulier iniatief. Kies bij het commentaar geven tussen "Other" of "Anonymus". Alleen smaad en zware beschuldigen op de persoon zullen worden verwijderd. Het is nog niet mogelijk om direct een foto te plaatsen, stuur een mail met de foto dan zal de webmaster deze plaatsen. kritischpaneldelft@hotmail.com

24 februari 2007

PvdA SOCIALE GEZICHT WORDT STEEDS DUIDELIJKER.


Ja, echt. Kijk maar.
Ouderen en invaliden kunnen ze niet gebruiken. Het gratis reizen van gezonde mensen is veel belangrijker dan werkelijk zorg te dragen dat de BTR, het speciale vervoer voor ouderen en invaliden deugdelijk is en op tijd rijdt en vooral mensen niet in de kou laat staan. Maar op gratis riezen voor normale mensen kan je scoren en dat is heel belangrijk in tijd van verkiezingen.
Ouderen en invaliden moet je verder uit de stad weren. Normale mensen gaan voor. Dat zij hun eigen Mercedes Benz niet voor hun huis kunnen parkeren is vele malen erger dan dat ouderen en gehandicapten met speciale Europese parkeerkaarten niet op voor hen gereserveerde parkeerplaatsen kunnen parkeren.
PvdA Wethouder Renssen die in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning moet zorgen dat ouderen en invaliden overal aan mee kunnen doen, verschuilt zich achter zijn PvdA wethouder de Koning van het parkeerbeleid.
Uit ben je met PvdA aan het bewind. De zwakkere weren, zorgen dat ze nergens kunnen komen, (daar moeten de stemmen toch niet vandaan komen) dan hoeven de normale mensen zich niet te ergeren en te storen aan de invaliden, die toch heel vaak maar rare geluiden maken en kwijlen.

15 Comments:

Anonymous Anoniem schreef ...

Mooie foto.

24 februari, 2007 15:28  
Anonymous Anoniem schreef ...

Waarom zouden gehandicapten kwijlen en geluiden maken? Ik niet!

24 februari, 2007 19:56  
Anonymous Anoniem schreef ...

Ben geen PvdA fan dat moge duidelijk zijn. Een club die niet transparant in Delft is en maar wat doet, en geld over de balk gooit, now way! Inderdaad een moooie foto!

24 februari, 2007 21:13  
Anonymous Anoniem schreef ...

"De verantwoordelijkheid van Koningin Saskia wordt genegeerd door de Koning". Lekker "koninklijk" stel." Aad Bonthuis
redactie door harrie fruyt van hertog
Ongedekte kosten € 400.000,00 voor gratis openbaarvervoer op zaterdag een jaar lang.
Het voorzetje van Jan Peter de Wit (interpellatie) in de Raadsvergadering
donderdagavond was voldoende om wethouder Koning (PvdA) in de val te laten lopen.
Ernst Damen wilde de gedane kasgreep van partijgenote Koning afdekken met een motie.
Technisch bleek dit na overleg tussen griffier en secretaris niet mogelijk.
De goedkeuring voor een krediet van € 400.000,00 voor gratis openbaarvervoer
gaat opnieuw naar de commissie. Wethouder Bolten financieen kwam schadevrij weg.

24 februari, 2007 21:16  
Anonymous Anoniem schreef ...

Het gaat steeds gekker worden. daarom pas op gehandicapten op bordjes onder IPP af te plakken. In Delft zit men heel snel in de CEL. En een strafblad aan je kont! Laf en nog eens laf. Daarom het volgende laffe bericht.....Extra beveiliging tijdens raad Delft

23-02-07 13:14

DELFT - De raadszaal van het stadhuis in Delft is het decor geweest van extra beveiliging. Behalve een beveiligingsbeambte, zat er donderdagavond op de publieke tribune ook een politieagent.


De verscherpte toezicht heeft volgens de gemeente te maken met ‘een recente veroordeling van een Delftenaar’. Een woordvoerder geeft desgevraagd toe dat het om architect Sytse Heidstra gaat.

"De bevoegdheden van een politieman strekken verder dan die van een beveiliger", aldus de zegsman. Heidstra werd vorige week vrijdag veroordeeld tot 10 maanden cel voor het bedreigen van burgemeester Bas Verkerk en wethouder Dick Rensen.


Heidstra reageert verbaasd op de handelwijze van de gemeente. Hij noemt het toezicht van de extra agent stigmatiserend....Straks zit het hoofd AIVD Bouwman in de raadszaal, is niet de eerste maal dat hij contact met deze regerende kliek VVD en PvdA heeft!! Daarom nogmaals pas op gehandicapten wat jullie doen. En reken erop dat site`s bekeken gaan worden (onderzocht), en denkelijk een telefoontje afluisteren is men misschien ook niet vies van. Dicht bij de waarheid en je gaat eraan! IPP is ook zo iets, daarom brand ik mijn vingers hier niet aan! Te bang. En het fraaie is dat de echte slechterikken altijd in Delft wegkomen. Kan er wel wat opnoemen.

24 februari, 2007 21:24  
Anonymous Anoniem schreef ...

waar komt die 4 ton vandaan? misschien kan mw. de Koning eens wat helder uitleg aan de burgers geven? en over de IPP plaatsten?

24 februari, 2007 21:30  
Anonymous Anoniem schreef ...

Ja,ja,ik snap het al. Delft ligt tegenwoordig kennelijk in Rusland. Maar laat je niet gek maken. Als je werkelijk bang bent om wat op kritischpanel of het CDA te schrijven? Ga dan naar de bibliotheek of beursen,daar staan meestal PC's waar je gratis op kunt internetten. Is nog goedkoper ook. Dan ben je in ieder geval niet op te sporen.
Maar je kan het allemaal ook anders lezen. De politiek is dus bang. Hebben een kwaad geweten. Anders vraag je toch geen extra beveiliging aan? En waar voor? Omdat er een burger van Delft veroordeeeld is? Dat gebeurd toch vaker? En al die vrouwen die door hun mannen bedreigd worden? Daar is de gemeente niet zo snel mee,om daar een extra agent in huis te zetten. Ik noem dit echt belangenverstengeling. Maar waar zijn die Renssen en Verker bang voor? Er zijn tientallen rechercheurs in Nederland die mensen oppakken en op laten sluiten. Die hebben pas wat te vrezen. Krijgen die allemaal politiebescherming? Nee,ik denk dat het mogelijk is dat Renssen en Verkerk weten dat ze ergens verkeerd zitten. Dan heb je werkelijk reden iets te vrezen, maar of je dan een publieke ruimte,zoals de raadszaal, waar burgers naar hun gemeenteraad kunnen komen luisteren extra moet gaan beveiligen??????? Heeft de aarde dan zo erg geschud,dat Delft is verschoven?

25 februari, 2007 06:44  
Anonymous Anoniem schreef ...

Beste Gerard, Rusland is nog soft vergeleken bij Delft. Als heen weer reizende tussen Rusland en Delft (wonende te Delft) weet ik erg goed het verschil! Een vergelijking met Irak, Cuba, China zou beter zijn. Met ongeloof zie en lees ik de wantoestanden in Delft. Bij een vriend van mij zie ik de worsteling met de gemeente over de Wvg e.a. zaken. Ongeloof dta dit mag en kan in een democratische stad. Erg slecht voor de gezondheid.

25 februari, 2007 19:36  
Anonymous Anoniem schreef ...

De SSBO heeft de ouderen verraden! en daarin meegenomen de gehandicapten.

27 februari, 2007 12:42  
Anonymous Anoniem schreef ...

En niet te vergeten de politiek idem, op een enkel na!!!!

27 februari, 2007 12:42  
Anonymous Anoniem schreef ...

Ik kwijl niet hoor! Maak af en toe vreemde geluiden, maar dan door een onprettige brief van de gemeente. En alles wat men onze doelgroep te maken heeft is niet belangrijk voor de wethouders e.a. die profiteren van ons.De pot WMo wordt meer dan groot, goed voor het spoor, stadhuis,etc.

05 maart, 2007 21:48  
Anonymous Anoniem schreef ...

Het PvdA gezicht gaat inderdaad steeds duidelijker worden. Hoe belazer je de burger? Het parkeerprobleem (gehandicapten) is nog niet opgelost. Het WMO proces is een schijninspraak. Nu weer die ellende met het Stadskantoor. en natuurlijk niet tevergeten de Spoortunnel en de Badkuip bij de voormalige Genestetstraat (Koepoortgarage). En zo gaan we even door. Het gezicht van de PvdA is meer dan DUIDELIJK geworden. Wat een blunders eerste klas.

23 maart, 2007 23:01  
Anonymous Anoniem schreef ...

Enige tijd geleden was ene mevrouw Koning nog een toegankelijke dame. Nu wethouder zijnde en deze dame zwijgt net als haar PvdA collega de NUL. een aantal groepen heeft men plat gezegt lak aan, die bestaan niet. Alleen wanneer het hun uitkomt gebruikt men de burger. Reactie`s zullen we nooit op de IPP vanuit deze arrogante PvdA club krijgen. Wat men bij de Delftste partij wel erg vergeet is dat men met mensen heeft te maken. En daarom men dit niet begrijpt gaat en moet men gekooid zitten. Tevens ook wel decadent om jezelf samen met die VVD club zo belangrijk te vinden dat je beschermd wil worden. Ik denk dat tegen deze 2 partijen de burgers beschermd behoren te gaan worden. En onze NUL/de heer Renssen heeft nog nooit begrepen wat mensen zijn. Niet verwonderlijk als je in de jaren dat geen hond in de Sovjet Unie kwam en wilde komen, deze NUL er studeerde. Denkelijk aan zijn gedrag een rasechte communist is met Stalinistische trekjes. Martelen en zwijgen en dan goed controleren. Gehandiapten alles trachten af te pakken. Zijn niet zoveel van waarde. En plots komt er een nieuwe wethouder Koning PvdA en hup wat verworven was verdwijnt stapje voor stapje. En ook deze dame zwijgt. Niet alleen tegen gehandicapten, nee tegen een ieder. Denk maar aan de BOUWPUT aan de Genestetstraat, en nog meer mislukkelingen. Laat dit B&W snel mogen verdwijnen, hoewel ik daar niet in geloof. Denkelijk moet de waarheid maar eens snel boven water gaan komen. Zal ooit gaan gebeuren.
Ter afsluiting, zeg ik even ik kots op heel veel mensen in deze stad!

02 april, 2007 21:48  
Anonymous Anoniem schreef ...

Waar meneer renssen goed in is dat is met zijn kliek zijn zakken te vullen onze snip heeft die ook al ingepikt en nu de rest van de gehandicapten ook maar alles afnemen daar magen wij als gehandicapten niets over zeggen.
Laten de dames en heren van de pvda maar eens opkomen voor ons gehandicapten en niet zo een smeer boel ervan maken dan zal ik er nog eens over nadenken om jullie te kiezen maar nu die nul is zeker op zin plaats voor deze dames en heren

01 mei, 2007 12:42  
Anonymous Anoniem schreef ...

Wethouder Anne Koning is wat men noemt niet sociaalvaardig en mist wat omgangsvormen. Een meer dan groot gemis in deze functie! Deze wethouder Koning PvdA heeft weer eens laten zien aan de doelgroep ouderen, gehandicapten hoe ze daar mee omgaat. Het woord onbeschoft is op zijn plaats. In de krant lachend staan dat er in Delft een opstap plaats is voor mensen met een rollator, of slecht ter been, dat men makkelijk de bus in kan komen. Wat is gebeurd (voor deze bus en halte officieel te openen), ze komt 3 kwartier te laat, alle aanwezigen wilde net gaan weggaan, madam Koning vliegt naar binnen met een kind, zegt niets gaat de bus in en zegt nog niets. Kortom de gehele opening was een flop want deze wethouder heeft NUL woord gesproken, geen excuus voor te laat komen etc. Niet te begrijpen geen woord tegen de vrijwilligers niets. Bij terugkomst van de busrit nog geen woord en ze vloog weg. Dat is dan geen respect hebben voor ouderen, gehandicapten en niet te vergeten de vrijwilligers. Zeker een nieuwe manier van communiseren. een echte PvdA streek

08 mei, 2007 18:26  

Een reactie posten

<< Home