Kritisch Panel Delft

Iedereen kan hier zijn/haar commentaar kwijt over een aantal zaken die mensen met een beperking in Delft ondervinden. Deze weblog is een partikulier iniatief. Kies bij het commentaar geven tussen "Other" of "Anonymus". Alleen smaad en zware beschuldigen op de persoon zullen worden verwijderd. Het is nog niet mogelijk om direct een foto te plaatsen, stuur een mail met de foto dan zal de webmaster deze plaatsen. kritischpaneldelft@hotmail.com

17 maart 2007

Gemeenteraad Gekooid

Tijdens de vergadering van 20 maart 2007 spreekt de commissie Bestuur & Werk over het stuk "Beveiliging Stadhuis". Hierin wordt onder andere voorgesteld dat in de raadszaal hekken worden geplaatst om de raadsleden gescheiden te houden van de bevolking. Als deze scheiding noodzakelijk zou zijn, zouden dan niet een aantal raadsleden de kooi mee naar huis moeten kunnen nemen? Immers als er enige vijandigheid ten opzichte van raadsleden zou zijn, zal deze buiten het stadhuis voortgezet kunnen worden. Dat is nu ook al het geval.
Het aantal beveiligingsmensen wordt ook uitgebreid, tevens worden er in het stadhuis camera's opgehangen met opnamemogelijkheid, zodat onruststokers onmiddelijk geregistreerd worden.
Misschien is het wel zo dat de toehoorders van de raadsvergaderingen beschermd moeten worden tegen de raadsleden. Wie zal het zeggen?
Raadsleden, Big Brother is watching you!

8 Comments:

Anonymous Anoniem schreef ...

Ja, het is inderdaad een soort circus aan het worden. Maar je zou ook kunnen denken aan die TV-uitzendingen waar mensen voor dagen in een afgsloten ruimte met elkaar moeten doorbrengen en wij burgers daar naar kunnen kijken.
Ik zou eigenlijk dan HEEL graag willen dat zo'n kooi op de markt wordt gezet. Dan kan iedereen van het spectakel genieten.Van alle kanten de politici bekijken. Dat is pas openbaar. En zitten ze heel veilig.
Wat ik niet echt snap is het volgende. Wilde dieren gaan ze uit hun kooien halen. Die krijgen meer vrije ruimte en gaan ze de politici in Delft kooien. Zijn die dan nog wilder dan een panter of een leeuw?
Waarschijnlijk snap ik er niet veel van politiek. Heb iktoch iets gemist in mijn training en opleiding.Maar ja,die was ook zo'n 15 jaar geleden.

18 maart, 2007 06:21  
Anonymous Anoniem schreef ...

JA wie Bang is moet (op de blaren) gekooid gaan zitten.

23 maart, 2007 09:44  
Anonymous Anoniem schreef ...

Jamer dat de heer Clason PvdA het contact met de burgers gaat missen! Vraag mij alleen af WIE gaat hij missen?

24 maart, 2007 09:03  
Anonymous Anoniem schreef ...

Daar heeft men wel wat geld voor over. Er is maar 1 korte reactie voor mogelijk. Onzinnig en angsthazen, maar ja het is bijn apasen. Dan moet men natuurlijk alles gaan beveiligen waar men komt!

24 maart, 2007 18:52  
Anonymous Anoniem schreef ...

Maar heb je het dan niet gelezen in de krant? Delft houdt geld over. Ja, echt. Dat stond er.
Weet je hoe ze dat doen? Dat hebben ze van Ome Dick,de econoom geleerd. Moet je voor je zelfook doen. Dan wordt je steen rijk.
Je betaald alles neteven een paar dagen TE laat. Dat is creatief boekhouden.
Je krijgt van het Rijk, zeg even 10 miljoen euro, op je rekening gestort. Dat zet je voor vier dagen vast, bij de bank voor 5% of zo iets. Dat levert je dan een berg rente op. Vervolgens ontdek je dat je subsidie aan een organisatiemoet betalen. Dat stelje gewoon drie maanden of langer uit. Elke maand kan je daar dan rente over vangen. Je moet elektriciteit betalen. Daar wacht je zolang als mogelijk mee. Vang je weer extra rente mee. Zo sprokkel je elke dag wat extra geld binnen.
Zie je, zo houd je bakken met geld over. Betaald de gemeente ook inkomstenbelasting? Ofzijn zij vrijgesteld?
Dan blijkt dat het bedrag van de WMO ongeveer 40% uitmaakt van de gehele gemeentefonds. Tja en als je dan moet sparen omdat je hier en daar wat begrotingsfouten hebt gemaakt?????.....???? Tja, dan verstrek je die rolstoel gewoon wat later, ofmaak je de financiele vergoedingen iets later aan je burgers over. "Elk kwartje is er weer een."Zei mijn Oma altijd.
Wat een knap college hebben we toch. Waarom zullen ze toch zo graag gekooid willen worden? Ze doen zo hun best!!!!

25 maart, 2007 07:37  
Anonymous Anoniem schreef ...

En dan geeft het nulletje Dick opdracht aan het WMO team (WVG)verstrek geen hulpmiddelen,, althans zo weinig mogelijk. Laat het Chronisch Zieken geld maanden lang staan en tel uit je winst. Bereken goede hoge eigen bijdrages, en doe vooral een rotte draagkrachtberekening, en weer meer winst. Koop met wat dan ook wat organisaties om Ja tegen je nota`s te stemmen, vooral die met geld te maken hebben, tel ook dat geld weer op. VVD doet rotte zaakjes met iemand (Balje VVD), tracht er nog munt uit te slaan via een rechtzaak. Meisjeshuis is eigenlijk van de VVD, zo zie ik het. Verkerk VVD, rent zich het heen en weer naar een politieburo voor aangiftens te doen, naar het OM! Pvda, Spoortunnel, Badkuip, WVG/WMO, Combiwerk, Stadskantoor, Parkeren Gehandicapten, etc etc.. Dan begrijp ik nu ondertussen wel dat men daar op de MARKT beveiligd wil zitten.

25 maart, 2007 09:59  
Anonymous Anoniem schreef ...

Ze moeten eigenlijk alles beveiligen. Vooral de politieke mensen hun gedachten en mond!

25 maart, 2007 15:34  
Anonymous Anoniem schreef ...

Wanneer komen die camera`s en hekken? En niet te vergeten het schitterende drukknopje. Wat een kul en ANGST!

27 maart, 2007 22:49  

Een reactie posten

<< Home